James Box Lingewaard
 HOME  OVER ONS  PRIJZEN  CONTACT  /  VESTIGINGEN
 JAMES BOX ©  FOTO ALBUM  ALGEMENE VOORWAARDEN  ROUTEBESCHRIJVING


Wie is James?

James is onze vriendelijke pinguin, welke terug te vinden is in ons logo waaraan u ons kunt herkennen.Waarom James de pinguin en waar staat hij voor?

Allereerst is de pinguin een heel vriendelijk dier, net als wij bij James Box. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij uw vraag naar opslag mogelijkheden en alles daar omheen.

James is natuurlijk een welbekende naam van de goed geklede butler die het begrip service maar al te goed kent. Net als de butler, is de pinguin ook altijd netjes gekleed. Kijkt u maar eens goed naar zijn kleuren, net een smoking toch.

Daarnaast heeft onze pinguin ook nog een strikje om en kijkt hij een klein beetje gemeen. Laat u niet misleiden, dit staat voor de veiligheid die wij bieden op uw goederen en privacy. Net als een bekende beschermer van de film industrie; de naam is Box...James Box! (Wij hebben geen Aston Martin, maar wel een hele mooie bakwagen met trucjes waarmee wij uw spullen kunnen vervoeren)

Zoals u ziet in het logo zit onze pinguin bovenop uw unit zodat hij deze te allen tijde in de gaten kan houden en uw spullen in veilige omstandigheden in bewaring houdt. Net als de pinguin in de natuur dit doet met zijn ei, totdat deze veilig uitgekomen is. Uw spullen staan bij James Box met permanente camera bewaking, toegangscontrole en verwarmd in de winter veilig opgeslagen, zolang dit nodig is.

Zo ziet u, James de pinguin is de beste keus!

James Box HuissenJames Box Lingewaard email James Box